Hoppa till innehåll

Lediga tjänster

Sentrea Markentreprenad AB är en liten växande markfirma som specialiserar sig på nya husområden på landsbygden i Mälardalen och Norrtälje! 

Vi bygger ny infrastruktur i skogen och på berg för nya tomtområden. Vi bygger enskilt vatten och avlopp till dessa fastigheter och vi hjälper till i husprocessen för hur man löser markarbetena. Vi tar fram lösningar för VA, väg och dagvatten hantering för dessa fastigheter. Vi är med från att en idé att köpa marken föds till att plattor till husen är gjutna dvs. vi gör all VA, väg, markplanering och husgrunder.

Vi bygger ny infrastruktur!

Ekonom

Vi söker dig som vill arbeta med ekonomi och HR

Är du en noggrann, metodisk och strukturerad person som drivs av att ha varierade arbetsuppgifter och att få ta eget ansvar?

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med HR, ekonomi, bokföring och löneadministration inom koncernen.

Din arbetsplats kommer att vara i Uppsala.

Mejla cv och personligt brev till lisa@sentrea.se. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person så vänta inte med att ansöka. Ansökan stänger 15 oktober.

Har du frågor om tjänsten ring VD Lisa Sannestedt på 0708730815.

Tjänsten innefattar löpande bokföring, reskontrahantering, lönekörning, betalningar, moms och skatter. Utöver det kommer du även att leverera olika typer av rapporter regelbundet och jobba med månadsbokslut. I tillägg till ekonomi så behöver vi hjälp med HR så som rekryteringsprocesser och utveckling av verksamheten så att vi standardiserar våra processer.

Kan du anläggsbranschen och entreprenadjuridik är det ett stort plus. Vi är små och växer så det finns massor med möjligheter att få vidga sina vyer. Du kommer att vara VD:ns högra hand och hjälpa henne med det du kan och vill. Det viktigaste är att vi hittar rätt person så att vi tillsammans kan lära oss det vi behöver för att driva verksamheten framåt.

Anläggare

Vi söker 4 stycken anläggsarbetare

Vi söker dig som är driven och kunnig inom yrket, som kan driva sig själv och en grävmaskin. Vi söker också nya som vill lära sig yrket. Vi önskar att viljan och drivet ska finnas där. Medvetenheten om att arbeta med yrket kan vara tungt till sin tid. Men att ta en kaffekopp i solen med bra kollegor på ett berg eller i skogen övervinner de dåliga dagarna när det är regnigt och tungt!

Vi planerar projektet ihop med er men att kunna planera lite för dagen och att prata med potentiella tomtköpare och fastighetsägare, våra kunder, är ett plus. 

Din arbetsplats kommer att vara främst i Mälardalen och Norrtälje. Du får en egen bil.

Ring Lisa på 0708730815 eller maila cv eller information om dig till lisa@sentrea.se

Du ska arbeta med allt eller delar av detta beroende på vad du tycker om och är duktig på:

VA till nya tomtområden vilket innebär läggning av VA ledningar och sättning av minireningsverk.
Byggnation av väg och uppfarter/parkeringsplatser.
Läggning av el- och fiberrör.
Fyll för husgrunder, kantelement, isolering och armering av dessa och VA/vatten/golvvärme i husgrunder

 • Vi kommer att kräva att du kan eller snabbt får följande kompetenser:
 •  
  • Minimum B-körkort
  • Du kan hantera en 2 falls laser
  • Hantera markvibrator och rundpadda
  • Gärna gått anläggslinjen eller erfarenhet inom yrket.
  • Lösningsorienterad!

Projektchef

Vi letar ständigt efter nya projektchefer

Som Projektchef leder du både projektet och projektteamet där du har det övergripande ansvaret för att projektet genomförs inom bestämda ekonomiska ramar samt att satta mål avseende tider, miljö, kvalitet, arbetsmiljö uppfylls.

Du rapporterar till VD och ekonomiansvarig.

Din arbetsplats kommer att vara främst i Mälardalen och Norrtälje. Du får en egen bil.

Ring Lisa på 0708730815 eller maila cv eller information om dig till lisa@sentrea.se

Projektledning.

Du har kapacitet att hantera projekt i olika faser. Du är van vid att kommunicera då rollen innebär mycket kontakt med kunder, entreprenörer och myndigheter.

Du är trygg i att selektera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Meriterande är om du har vana av att arbeta i kalkylprogram samt goda kunskaper inom lagar och krav gällande arbetsmiljö samt entreprenadjuridik.

För att lyckas i rollen ser vi helst att du har akademisk/eftergymnasial bygg/anläggsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet. Praktiska erfarenheter är ett stort plus.

VA-rådgivare

Vi söker en VA-rådgivare

Vi är markentreprenörer som tar oss an hela VA-processen på nya tomtområden – på berg och i skog. Vi behöver att du hjälper oss med olika typer av VA utredningar.

Just nu utreder vi nya områden och nya VA anläggningar för skala på 1-10 hushåll. Din tjänst kommer att variera med fältkontroller och inre tjänst. Vi vill att du ska ta fram rutiner och mallar och utveckla dessa tillsammans med oss. När vi växer så kanske denna avdelning också växer. Men vi börjar med dig!

Din arbetsplats kommer att vara på kontoret i Uppsala och ute på projekten främst i Mälardalen och Norrtälje. Du får en egen bil.

Ring Lisa på 0708730815 eller maila cv eller information om dig till lisa@sentrea.se

Du kommer att arbeta med delar av följande saker och får vara med och bygga upp vår VA avdelning från botten.

 • Dagvattenutredning, Underhåll dagvattenanläggningar och dagvattenhantering
 • Dimensionering av ledningar
 • Enskilda vattentäkter och kapacitetsutredningar
 • VA utredningar och VA planer
 • Spillvattenutredningar
 • GIS-analys
 • Lokaliseringsstudie
 • Modellering av flöden och kapacitet i ledningar
 • Saneringsplan
 • Undersökning av befintliga anläggningar till nya kunder
 • Lokaliseringsutredning
 • Egenkontrollprogram
 • Underlag till tillståndsprövning
 • Underlag till MKB
 • Dagvattenstrategi och VA-strategi
 • VA-policy
 • Strukturplan VA

 

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad analytisk.

Vi behöver att du är självgående och kan hjälpa till att bygga upp den del av företaget som kommer att ta fram VA utredningar, underlag för tillstånd, du kommer att ha kontakt med miljökontoren för olika kommuner.